En aquest bloc trobaràs consell homeopàtic per als processos aguts més habituals, que podrà ser adequat en la majoria de casos. Però mai substitueix l'atenció mèdica professional.

Si el problema de salut fa un cert temps que s'ha instaurat o si ja s'ha convertit en crònic cal una entrevista personal per tal d'establir un bon tractament. Si creus que necessites assessorament personalitzat, o si tens qualsevol dubte, pots enviar-me un correu electrònic a mariona@etrecomanohomeopatia.cat o omplir el formulari de contacte que trobaràs a la web. Et respondré el més aviat possible.

Translate

6 de maig 2014

Les berrugues plantars i l'homeopatia

Les berrugues plantars són berrugues que creixen a la planta dels peus, l'aspecte que prenen pot ser molt divers: de color de la pell, gris, castany..., en general són lesions arrodonides de pell endurida i per això es poden confondre amb durícies, a vegades tenen un puntet negre central, són planes, creixen cap endins i fan mal al caminar. Les podem trobar com a berruga única aïllada o formant petits grups.

La causa és un virus de la família del papil·loma, es transmet per contacte directe, el virus penetra a la pell a través d'algun tall o esgarrapada, el contagi és freqüent en nens i joves a les piscines, dutxes i vestuaris.

Els tractaments via tòpica més utilitzats són l'àcid salicílic i la crioteràpia, les lesions més resistents es raspen amb cureta. La HOMEOPATIA  és molt eficaç en l'eliminació de les berrugues en general. 

Per les berrugues plantars els remeis més utilitzats són aquests:
  • Antimonium crudum 15CH: quan la pell està molt dura i engrossida, i les lesions són múltiples.
  • Nitricum acidum 15CH: quan tenen un color groc-daurat, quan són molt doloroses o quan es fisuren i sagnen.
  • Calcarea carbonica 15CH: quan és una berruga única, molt rodona i dura.
3 boletes matí i nit

És bo reforçar el tractament amb un medicament de terreny: Thuya 30CH 3 boletes 1 cop al dia








 

2 comentaris:

  1. M'agradaria deixar el meu testimoni personal i dir que a mi m'ha funcionat meravellosament bé el tractament.
    Gràcies Mariona

    ResponElimina